måndag, februari 18, 2013

Gårdspecial

Dags att lista dem finaste, smartaste och dyraste gårdarna som ligger ute nu!

Vi börjar med en som jag föll pladdask för, Stora Roten i Gränna. 8 boxar men mycket plats för ett till stall, ridhus med limträbalkar 60*20m. Det stora boningshuset är på totalt 310m2 och utöver det finns det även två till mindre hus.  Om du vill ha denna godbit får du betala nära 17 000 000 kr




Ågarp Bäckatorp i Halmstad. Två stalllängor på 13 respektive 7 boxar på varsin sida om ridhuset, båda utrustade med solarium, skölpats, spolspilta. 15 gräshagar, 7 grushagar, 5 sjukhagar och ca 20 ha bete.  Totalt 25 000 000 kr för allt det här!


 Kungshaga Gård. Ridsportanläggning på ca 12 hektar ligger lättillgängligt utanför Lund och bara tio kilometer norr om Flyinge. Här finns 34 boxar av varierande storlek, nybyggt ridhus 20x60, belyst utebana. Ett stort antal gräshagar och mindre hård gjorda sandpaddockar. Fantastisk uteridningsmiljö i Skarhults kronopark.

Henriksdal som är mycket känt i tävlingssammanhang är ju också till salu, dock till ett hemligt och med andra ord mycket dyrt pris! 

Ibland de vackra omgivningarna i Blentarp, ligger denna ridanläggning av absolut toppklass. Läget är privat och den vackra fyrlängade prästgården omgärdas av en markareal om 33 ha med totalt 17 hagar, ridhus med intilliggande tävlingskansli, 36 boxplatser, Gästbostäder och mycket mer. Boningshuset, ett korsvirkeshus med varm atmosfär, är gamla Everlövs prästgård som flyttades ut från byn under enskiftet. Huset är mycket smakfullt och löpande renoverat i new England-stil. 



Inga kommentarer: