tisdag, mars 26, 2013

Att vara konsekvent eller ej

Jag läser en hel del hästbloggar och stöter på en hel del såkallade åsiktsinlägg. Har lite delade åsikter om just sånna inlägg eftersom de större delen skrivs av väldigt väääldigt oerfarna yngre människor. Inget ont mot er men jag tycker det är lite kul ;) Nu menar jag inte att jag är så himla erfaren men lite har jag nog ändå lärt mig under åren!

Vad jag menar med rubriken är att det finns väldigt många som skriver att nää men idag kändes Pricken stel så gick inte på honom så hårt...Min fråga är då, Vad får du då ut av din ridning? Har jag bestämt mig för att åka till ridhuset och trimma då gör jag fan de tills svetten rinner och hästen känns bra. Jag ger liksom inte upp för att den känns lite stel. Vad jag märker på alla hästbloggar, stora som små så är det att folk verkar vara lite fega i sin ridning. De verkar tro att saker o ting går över om man inte lägger någon energi på det! Jag tycker att man ska fullfölja sin plan, för annars kommer man aldrig att uppnå det mål man har!

Nu kommer ni väl säkert gnälla om inlägg jag skrev imorse där jag skrev att Cookie var stel och att jag lite "struntade" i det. Ja, jag gjorde faktiskt det men nu var det ju så att tanken med min ridning igår var att hon bara skulle få röra på sig i alla gångarter. Jag hade inget annat tänk, så med andra ord höll jag ju planen.

Mina tips till er för att bibehålla en god och motiverad ridning är att varje dag ha en plan, ett mål med din ridning! Ha klara riktlinjer innan du sitter upp vad just du vill uppnå av passet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra skrivet