torsdag, april 18, 2013

Lindor

Hittade de här lite halvskumma lindorna hos Cheval Ridsport. Men något säger mig att det ändå kan vara jäkligt bra att använda sig av!

Dessa kommer från Acavallo och är i gel. Såhär skriver Cheval : Lättskötta och tvättbara gel bandage för maximalt skydd vid hoppning, dressyr, eventing m.m. Kan användas på både fram- och bakben. Andas

Ja att de andas kan man ju minst sagt förstå men min första tanke är ju om det inte blir "klibbigt". Fleece är ju i och för sig varmare men gel är ju också varmt. Det positiva med dessa lindor är ju att dem är väldigt lätta att rengöra! Priset ligger på 449 kr/paret. 

De här lindorna kommer från Equiline och är tillverkade i Neopren. Min erfarenhet av neopren är ju att det blir väldigt varmt (våtdräkter osv) och klibbigt. Visserligen ventilerar ju hålen men min största oro är ju att själva hålen drar till sig smuts och att grus och sånt som inte ska vara under lindorna kommer att hamna där. Med vanliga lindor täpper det ju till mer! Dessa kostar 339 kr/paret. 


Inga kommentarer: