måndag, april 22, 2013

Bra helg!

Igår var det verkligen fullt upp hela tiden, eller ja inte så stressigt men jag hade definitivt inte tid att skriva nåt här iaf!

Började dagen med att Ellinor gjorde två fina rundor i La. Betty rev sista i grunden men var jätte fin och E känpade på bra. Kungen hoppade verkligen som en Kung men blev lite stark i omhoppningen så påvägen till 11 råkade de hoppa över en kruka. Ingen skada skedd men det var en ledsen ryttare som kom skrittandes till stallet. Men efter lite övertalning och när hon faktiskt insåg att hon red runt sin fjärde La med ett ner i omhoppningen och att hon snart börjar sätta lite nollor blev hon glad igen och hjälpte mig glatt med inpackningen av alla grejer samt att mocka ur boxarna!

Vi skyndade oss hem till Wängan, packade ur, släppte ut ponnisarna i hagen och städade chefens bil så nu är hon nog glad! Sen tokkörde vi till Sundbyholm och hann dessutom med att hämta upp Pillan påvägen. Hann precis till Forzandos start i 140 som gick skit bra! Eller jaaa, ett litet missförstånd där Ann höll på o flyga o sen en halv krash men de fortsatte glatt och F hoppade grymt bra!

Zebbe lekte runt 145 med ett snöpligt pet. Han var så himla fin!! Börjar bli en vana de här med att säga att Z är fin på söndagarna ;)

Juste!!! Grattis till duktiga Kelly som i debuten på sin Charlie red hem en sjätte plats!!!

Inga kommentarer: