onsdag, maj 15, 2013

Gummistövlar

Den leriga våren är nu över men man får inte glömma att vi faktiskt bor i Sverige och att det lär regna en hel den även i sommar! Här får ni de snyggaste stövlarna just nu! 

Favoriten kommer från Equiline, blåa, diskreta men med lite lite strass! Stövlarna är matta vilket jag enbart ser på positivt eftersom dem inte ser lika smutsiga ut som de glansiga modellerna. 669kr hos Cheval Ridsport! 

Nummer två är alla andras favorit Hunter!! Mycket populära inom såväl hästvärlden som på Stureplan, en riktig allväders stövel helt enkelt. Hunter gör stövlar i alla olika utformanden vilket är riktigt spännande om man jämför med alla andra basic stövlar. Stor tummen upp till sockorna som man kan mixa och matcha i all oändlighet. Pris från ca 1100kr

Nytt för i år är denna stövel från Kingsland, en riktig färgklick! Priset ligger på samma som Equiline stövlen 669kr men denna modell är tyvärr lite mer "plastigare" ja det känns ju lite konstigt att beskriva en gummistövel som plastig men faktum är den att man måste känna kvaliten, stöveln får liksom inte vara för mjuk...som denna tyvärr är. Men jag tycker att stilen väger upp kvaliten i det här fallet! 

Vilka stövlar gillar ni?! 

Inga kommentarer: